7/24 Psikolojik Danışmanlık ve Koçluk Merkezi
 Randevu : 0505 767 58 85
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/psikologlar.pedagoglar
  • http://www.twitter.com/psikologdestek
Bebek Psikolojisi
Yeni bebeğin özellikleri, Bebekler arası farklılıklar, Bebek ağlamaları ve bebeklikte uyku problemleri.
Çocuk Ergen Psikolojisi
Depresyon, Korkular, Uykusuzluk, Huzursuzluk, Tedirginlik,Anksiyete, Kişilik, Davranış bozukluğu, Karşı gelme bozukluğu.
Yetişkin, Bireysel Psikoloji
Cinsel Taciz, Travma, Korku ve Fobiler, Cinsel Terapi, Obsesif Kompulsif bozukluk, Öfke Kontrolü, Özgüven Eksikliği, Kişilik Bozuklukları, Ölüm ve Yas Süreci.
Evlilik ve Aile Psikolojisi
Gebelik Dönemi, Vajinismus, Erken Boşalma, Cinsel İsteksizlik, Aldatma, İlişki Problemleri gibi konularda profesyonel eğitim alabilirsiniz.
Assoc. Prof. Dr. Ekrem Çulfa 0544-7243650
ekremculfa@hotmail.com
Öfkemizi Boşaltmak Iyi Midir?
13/10/2021
Öfkemizi Boşaltmak Iyi Midir?
Psikologlar artık bunun çok yanlış ve tehlikeli bir inanç olduǧunu göstermişlerdir. Bazı insanlar bu inancı, diǧer kişileri incitmek için verilmiş bir onay gibi algılamaktadırlar.
Araştırmalar, kızgınlık duygusunun “boşaltılması” nın kızgınlık, öfke ve saldırganlıǧı daha çok arttırdıǧını ve sorunu çözmek için hiçbir yararı olmadıǧını göstermektedir. Onun için en iyisi, kızgınlıǧınızı neyin tetiklediǧini bulmanız ve kendinizi kaybetmeden, bu nedenlerle başa çıkabileceǧiniz stratejileri geliştirmenizdir.

Öfke Kontrolü Nasıl Yapılır ?
Öfkeyi doǧru ifade etme becerisini kazanmaya “öfke kontrolü” denir. Öfke kontrolünde temel amaç; saldırganlıktan uzak, şiddet içermeyen, kişinin kendisine ve çevresindekilere zarar vermeyecek şekilde duygusunu ifade etme becerisini kazanmasıdır.
Öfke kontrolünü öǧreten pek çok yöntem vardır. Doǧru yöntem kişiden kişiye deǧişir. Doǧru yöntemi belirlerken; kişinin kendi kişiliǧine, yaşam tarzına uygun olanı seçmesi ve seçtiǧi yöntemi uygularken günlük yaşamında fazladan sıkıntı hissetmemesi göz önüne alınması gereken temel faktörlerdir.
Genel olarak öfke kontrol yöntemleri; bilişsel, duyuşsal, iletişimsel, duygusal ve davranışsal boyutları içerir.

Öfke Kontrolünde Kullanılan Bilişsel Yöntemler:
• Kışkırtmanın tanımlanması – Sizi kışkırtan durumlarla yüzleşme ve bunlardan kaçınma verisi saǧlar.
• Alternatif açıklamalar – Sizi kışkırtan olaya deǧişik açıklamalar getirmek ve farklı bakış açıları düşünmek, sizi daha doǧru tepkiler vermeye yönlendirebilir.
• Öfkenin çarpıtmalarıyla savaşma 
– Öfkenizi, düşünme biçiminizi yeniden gözden geçirmek için bir uyarı olarak kullanabilirsiniz.
• Öfke kontrol yönergeleri – Öfkelendiǧinizde, öfkenizi kendinize ait yönerge cümleleriyle kontrol etmeye çalışabilirsiniz (“öfkenin seni ele geçirmesine izin verme”, “derin bir nefes al” gibi).
• Beklentilerin netleştirilmesi –Karşılaşabileceǧiniz olayları önceden tahmin edip ona göre davranabilirsiniz.
• Zihinsel tekrarlar – Olumlu bir olayı örnek alıp, ardından kafanızda tekrarlayıp ders çıkarabilirsiniz.

Duyuşsal Yöntemler:
• Biofeedback –Öfke durumunda vücudunuzun nasıl tepkiler verdiǧini keşfederek, bunu fiziksel uyarılmanızı azaltmak, düşünce ve davranışlarınızı deǧiştirmek için bir ipucu olarak kullanabilirsiniz.

• Alternatif uyarılma oluşturma – Öfke ya da fiziksel uyarılmaya muhalif başka bir uyarılma (örneǧin, gevşeme ve espri) oluşturmak için öfkenizi bir ipucu olarak kullanabilirsiniz.
• Uyarılmanın yönünü deǧiştirme – Öfkelendiǧinizde yaşadıǧınız fiziksel uyarılmanın yarattıǧı enerjiyi, üretime dönüşebilecek önemli bir kaynak olarak kullanabilirsiniz.

İletişimsel Yöntemler:
• Atılganlık (kendini ifade etme) – Size gereksinimlerinizi ve meşru haklarınızı kabul edilir yollarla ifade etme becerisini öǧretir.
• Dinleme – Iletişim kanallarınızı açık tutmanızı saǧlar.
• Tartışma – Iki insan arasındaki çatışmayı fikir birliǧine vararak çözme sürecidir.
 • Eleştirme – Yapıcı eleştiri yapabilme ve alabilme becerisidir.
• Yansıtma – Kişinin, davranışının kabul edilemez olduǧunu algılama sorumluluǧunu alma becerisidir. Tanımlandıktan sonra, kabul edilemez olan davranış özel olarak açıklanr. Durum somut ve açık olarak ifade edilir.
• Övme – Diǧer kişinin savunmacı davranma şansını azaltır.

Duygusal Yöntemler:
• Duyguların farkında olma – Duyguların doǧru yöntemle ifade edilebilmesi için, öncelikle tanınmaları gerekir.
• Duyguları ifade etme – Duyguları olumlu yolla
ifade etme becerisi.
• Olumlu etki yaratma – Kendinizi olumlu duygu durumunda tutun, çevrenizdekilerde olumlu etki bırakın, her günde olumlu bir olay bulun, yapabileceǧiniz ölçüde yardım önerin ve nazik olun.

Davranışsal Boyut:
• Kendi öfke davranışını öǧrenme – Öfkeli olduǧumuzda sergilediǧimiz davranışları belirleme.
• Verimli (üretken) öfke davranışı oluşturma –Kendinizi kışkırtan ve yıkıcı davranışlardan uzak tutarak, öfkelenmekten koruyun.
• Davranış deǧiştirme: Yeni hareketleri kolaylaştırma – Öfkelendiǧinizde sergilediǧiniz olumsuz hareketleri daha olumlu olanlarla yer deǧiştirin.
• Öfkenin ABC’ sini öǧrenme – Bu yöntem size, öfkelenmenize yol açan sebepleri (Anger trigger), sizin davranışlarınızı (Behavior) ve davranışlarınızın sonuçlarını (Consequences) gözden geçirme ve yeniden deǧerlendirme fırsatı tanır.

ÖFKE KONTROL YÖNTEMLERI

Bilişsel Yöntemler: Öfke kontrolünde bilişsel yöntemler denince akla, zihinsel anlamlandırma süreçleri ve düşünceler gelmelidir.
Bilişsel Yeniden Yapılandırma: Bu strateji en basit anlamıyla düşünme tarzınızı deǧiştirmek demektir. Kızgın insanlar düşüncelerini küfrederek, baǧırıp çaǧırarak ifade etme eǧilimindedirler.
• Kızgın olduǧunuz zaman genellikle düşünceleriniz gerçeǧi yansıtmaktan çok, olayların abartılmış ve çarpıtılmış bir şekilde algılandıǧını yansıtır. Bu tür düşünceleri fark edin ve yerine daha mantıklı olanları yerleştirin. Örneǧin; kendi kendinize “Eyvah! Şimdi her şey mahvoldu!” gibi bir şey söylemek yerine, “Evet, çok can sıkıcı!
Neden kızdıǧımı çok iyi anlıyorum. Ama dünyanın sonu deǧil ve buna kızmam, bu olayı olmamış hale getirmeyecek.” diyebilirsiniz. Her iki düşünceyi de zihninizden geçirerek deneyin. Kızgınlıǧınızın hangi düşünceyle arttıǧını ya da azaldıǧını görün.
• Farkında olmadan çok sık kullandıǧımız ve bizi kızgınlık duygularına hazırlayan, “asla!” ya da “her zaman!” gibi sözcükleri zihninizde yakalamaya çalışın. “Bu asansör asla çalışmaz!” ya da “Zaten her zaman telefon etmeyi unutursun!” gibi cümleler sadece hatalı deǧildir; aynı zamanda kızgınlık duygunuzda haklı olduǧunuzu düşünmenize de yol açar ve siz durumla ilgili yargıyı vermiş olduǧunuzdan, problemin çözümüne de katkıda bulunmaz.
Örneǧin, randevularına sürekli olarak geç gelen bir arkadaşınız olduǧunu düşünelim. Hemen saldırmaya kalkmayın. Bunun yerine, neyi elde etmek istediǧinizi, amacınızı düşünün. Sizin asıl istediǧiniz arkadaşınızın randevuya sizinle aynı saatte gelmesi deǧil mi? O halde “Her zaman geç kalırsın! Tanıdıǧım en sorumsuz ve kayıtsız kişisin!” gibi yargılardan kaçının. Bu tür cümleler sadece arkadaşınızı incitmeye ve onun da kızmasına yol açacaktır. Ancak sorunun çözümüne katkıda bulunmayacak, hatta ilişkiyi bozarak zorlaştıracaktır. Bunun yerine; eǧer bu arkadaşınız sizin için önemliyse, problemin ne olduǧunu ortaya koyup her ikiniz için de işe yarayacak bir çözüm yolu bulmaya çalışabilirsiniz. Kendinize; öfkelenmenin hiçbir şeyi çözmeyeceǧini, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmayacaǧını, hatta daha da kötü hissedebileceǧinizi hatırlatın.
• Mantık öfkeyi yener, çünkü haklı bir nedene baǧlı olsa da, çok çabuk mantık sınırlarını aşabilir. Bu yüzden öfkelendiǧinizi hissettiǧinizde mantıǧınıza sıǧının. Yıllarca dünyayı ve karşılaştıǧı olayları belli bir bakış açısıyla deǧerlendiren birine, yeni bir anlamlandırma biçimi kazandırmak uzun ve zorlayıcı bir çaba gerektirir. Sinirlendiǧinizde tepki vermeden önce 5 kere nefes alıp verin ya da içinizden 10’a kadar sayın. Bu arada olaya olumlu bakma konusunda kendinizi uyarın. Hem karşınızdaki kişiyi ya da kişileri kırmamış olursunuz, hem de kendinizi öfkenin zararlı etkilerinden korumuş olursunuz. “Öfkeyle kalkan, zararla oturur” sözü, bu yöntemin tarihinin ne kadar eski olduǧunu bize gösteriyor.
Tepki vermeden önce kendinize tanıyacaǧınız 15 saniyede hızlı bir deǧerlendirme yapabilirsiniz:
 Nerdeyim?
 Kimlerleyim?
 Neler oluyor?
 Zihnimden neler geçiyor?
 Olaya nasıl bir anlam verdim?
 Beklentilerim neler?
 Neler yapıyorum?
Günlük yaşamda, zamanı dondurup kendimizi deǧerlendirmemiz mümkün deǧil kuşkusuz. Ancak bu soruların tümünü olmasa bile, hiç deǧilse 2-3 tanesini kendimize sorabileceǧimiz 15 saniyelik bir mola, tepkilerimizi yumuşatacak ve daha az öfkeli olmamıza yardımcı olacaktır.

Problem Çözme:
Sizi öfkelendiren bir durumla karşı karşıya olduǧunuzda, bunu sadece bir problem olarak düşünüp bir isim koymaya çalışabilirsiniz.
Isimlendirdiǧiniz problemi çözmeye çalışmak, ad koyamadıǧınız ve duygusal boyutu ile mantıksal boyutunu ayrıştıramadıǧınız bir sorunu çözmekten daha kolaydır.
Şimdi önce isim verme ve problemi tanıma sürecine bakalım:

1. Problemi Belirleme:
- Problem hakkında bilgi toplama,
- Problemi alt problemlere indirgeme,
- Problemin bir yönünü seçip somutlaştırma,
- “Bu neden bir problem?” sorusuna cevap arama,
- “Kimin için bir problem?” sorusu üzerinde düşünme,
- “Bu probleme benim katkım ne?” (Bu konunun problem olmasına nasıl bir katkıda bulundum?) sorusu üzerinde düşünme,
- “Başka kimin katkısı var?” (Bunun problem haline gelmesinde içten içe suçladıǧım birileri var mı, kimler?) sorusu üzerinde düşünme,
- “Ideal çözüm ne olurdu?” sorusuna cevap arama,
- “Nasıl bir sonuçla yetinebilirim?” sorusunu cevaplandırma.
Ilk aşamada bu sorular üzerinde düşünerek, detaylarıyla birlikte problemin farkına vardıktan sonra ikinci aşamaya geçilebilir. Bu aşamaların tümünü mümkünse yazarak yapmak çok yararlı olacaktır. Sorunun tümüyle üstesinden gelene kadar yazdıklarınızı atmayın ve özellikle deǧerlendirme aşamasında tekrar onlara göz atın.

2. Seçenek Listesi:
- Tüm seçenekleri sıralama: Aklınıza gelen ve çözüme yararı olabilecek tüm seçenekleri (saçma bile olsa) düşünün ve kaydedin.
- Listenize “kaçma” (görmezden gelme) seçeneǧini yazmayı unutmayın. Bu çok doǧal bir tepki ve sizin hakkınız.
- Kabullenme seçeneǧi de listenizde bulunması gereken alternatiflerden biri. Bazı sorunlar (özellikle sizin dışınızdaki insanların kişilikleriyle ilgili olanlar) çözülemeyebilir ve bu noktada durumu olduǧu gibi kabullenmek çok gerekli ve rahatlatıcı bir çözüm yolu olabilir.
- Tüm seçenekleri sıraladıǧınız yazılı bir listeniz olsun.
3. Plan Yapma:
- Seçenek listenizin tüm alternatiflerini inceleyin ve aklınıza yatan, içinize sinen bir tanesi üzerinde karar verin.
- “Karar verdiǧim seçeneǧi nasıl gerçekleştirebilirim?” sorusunu sorun kendinize ve buna verdiǧiniz cevapları yazın.
- Ihtiyaçlarınızın listesini çıkarın. “Bu sorunu, bu yolla çözmek için ne(lere) ihtiyacım var?” diye sorun kendinize ve ihtiyaçlarınızı sıralayın.
 - Plan yapma aşamasında karşılaşacaǧınız engelleri de tahmin etmeye çalışmak yararlı olacaktır. “Beni ne engelleyebilir?” sorusunu sorun kendinize ve engel olarak karşılaşma olasılıǧınız olan her noktayı yazın.
- Bunlardan sonra kendinize bir eylem planı oluşturun. Yapacaǧınız her şey, yazılı olarak, adım adım belirlenmiş olsun.
4. Deǧerlendirme:
- Planınızı uygulamaya başladıǧınız andan itibaren deǧerlendirme yapmanız yararlıdır. Arada durup “Durum ne yönde deǧişti?” sorusuna cevap arayın.
- Bulduǧunuz çözümün size neye mal olduǧunu kendinize sormanızda büyük yarar var. “Bana neye mal oldu? Kazançlarım, kayıplarım neler?” sorularına cevap bulmaya çalışın. Bu sorulara verdiǧiniz yanıtlar olumluysa planınızı uygulamayı sürdürebilirsiniz. Ancak size çok şeye mal olduǧuna ve kaybettirdiklerinin kazandırdıklarından çok olduǧuna karar verirseniz ikinci aşamaya geri dönüp, yeni bir çözüm yolu bulmakta yarar var demektir. Bu durumda yeni bir plan yapıp uygulamak uygun olabilir.
• Yaptıǧınız planı uygularken elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın, ama yanıtları hemen bulamıyor ve sonuca hemen ulaşamıyorsanız kendinizi cezalandırmayın. Eǧer soruna iyi niyetle yaklaşır, çabalar, “ya hep, ya hiç” tarzı düşünmez, elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederseniz, sabrınızın taşma ihtimali de düşük olur.
• Bazen kızgınlık ve engellenmişlik duyguları, yaşamdaki gerçek ve kaçınılmaz sorunlardan kaynaklanıyor olabilir. “Her problemin bir çözümü vardır!” şeklindeki kültürel inançlarımız da, çözüm bulamadıǧımızda bu engellenmişlik duygularını artırır. Kızgınlık duyguları böyle durumlarda yaşanan doǧal ve saǧlıklı duygulardır. Böyle durumlardaki en yararlı tutum, önce durumu deǧiştirip deǧiştiremeyeceǧimizi araştırmaktır.
Deǧiştirebileceǧimiz bir şeyse çözüm yolları araştırılabilir ve yukarıda anlatıldıǧı gibi bir planlamayla problem çözme teknikleri kullanılabilir. Deǧiştirilemeyecek bir durumsa, çözüm üzerinde odaklaşmak yerine, en iyi strateji, sorunla yüzleşmek ve kabullenmektir.

Önerilerimizi Gerçek Hayattan Örneklendirelim:
• Zamanlama: Eǧer sevdiǧiniz biriyle belli konuları belli saatlerde konuşuyorsanız ve bu konuşmalar da hep tartışma ile sonuçlanıyorsa, bu tür konuları konuşma saatinizi deǧiştirin. Belki yorgun, dikkatsiz oluyorsunuzdur ve belki sadece zamanlama hatasından sinirleniyorsunuz ve tartışma çıkıyordur.
 
• Kaçınma: Eǧer babanızın televizyonda maç izlerken sinirli olması sizi de etkiliyor ve sinirlendiriyorsa, o saatte odanıza çekilin. Sizi öfkelendiren şeylere bakmaktan kendinizi alıkoyun. “Ama öfkelenmemem için babamın baǧırıp çaǧırmaması lazım” demeyin. Konu şu anda bu deǧil. Konu kendinizi olabildiǧince sakin tutabilmeniz.
• Alternatifler bulma: Eǧer her hafta sonu arkadaşlarınızla buluşmaya giderken yoldaki trafik sizi engellenmişlik ve öfke duyguları içinde bırakıyorsa, bunu çözmeyi iş edinin. Elinize bir harita alıp aynı yere farklı, belki daha uzun ama daha rahat, manzaralı, hoş bir yoldan gitmeyi ya da evden daha erken/geç çıkmayı deneyin.
Eğer Siz veya bir yakınınız öfke kontrol sorunu yaşıyorsa mutlaka bir uzmandan profesyonel yardım alınız. Bunun için 0544 724 3650 den bana da ulaşabilirsiniz. Çünkü bu yazımdaki bilgiler ve açıklamalar asla birebir terapi veya seans yerine geçmez.


141 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ŞEHİTLİK - 27/10/2024
Şehit Olma Nedir?, Şehitlik Mertebesine Nasıl Ulaşılır?, Şehit Olmanın Psikolojik, Pedagojik, Sosyolojik, Milli Manevi Yorumları Nelerdir?,
KINA GECESİNİN GELİN, DAMAT, EBEVEYNLER VE ARKADAŞLAR İÇİN PSİKOLOJİK ANLAMI NEDİR? - 20/10/2024
Kına gecesi, kültürel ve geleneksel bir etkinlik olup, gelin ve damadın hayatındaki önemli bir dönüm noktasını temsil eder.
PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR NE GİBİ HAYAT KOÇLUĞU ALABİLİRLER? - 14/10/2024
Psikolojik sorunlar yaşayan bireyler için Hayat Koçluğu hizmetleri, destekleyici bir yaklaşım sunabilir. Ancak bu hizmetlerin, profesyonel psikoterapi veya psikiyatri tedavisi ile birlikte değerlendirilmesi önemlidir.
YALNIZLİK VE SAĞLIK KONULARINDA YÜKSEK KAYGILARIM VAR. - 09/10/2024
Soru:Yalnızlik ve Sağlık konularında yüksek kaygılarım var , bunun için neler önerirsiniz, örneklerle açıklar mısın?
KARI-KOCA İLİŞKİLERİNİN MÜKEMMEL OLMASI İÇİN GEREKEN AİLEVİ DEĞERLER - 30/09/2024
Karı-koca ilişkilerinin mükemmelliği ve sağlam temeller üzerine kurulabilmesi için aile değerleri, ilişkinin sağlıklı, saygılı ve sevgi dolu bir şekilde ilerlemesine yardımcı olan temel prensiplerdir.
ARASTİRMALARA GORE İNTERNET FENOMENLERİ DAHA COK NEDEN İNTİHAR EDİYOR? - 27/09/2024
İnternet fenomenlerinin intihar oranlarının yüksek olmasının birkaç nedeni bulunmaktadır. İşte bu nedenlerden bazıları:
ANNELERDE FEDAKARLIK PSİKOLOJİSİ - 24/09/2024
Annelerde fedakarlık psikolojisi, genellikle annelerin çocuklarına ve ailelerine karşı duyduğu derin bağlılık ve özveri ile ilişkilidir. Bu psikoloji, birçok kültürde ve aile yapısında önemli bir yer tutar.
MUTSUZLUK, KEYİFSİZLİK, HAYATTAN ZEVK ALAMAMA VE HALSİZLİK İÇİN PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ - 21/09/2024
Mutsuzluk, keyifsizlik, hayattan zevk alamama ve halsizlik, bireylerin duygusal ve fiziksel durumlarını ifade eden terimlerdir. İşte bu kavramların tanımları ve önerilerimiz:
TERAPİ NEDİR? ÖRNEKLERLE AÇIKLAR MISIN? - 17/09/2024
Terapi, bireylerin psikolojik, duygusal veya davranışsal sorunlarını anlamalarına, çözmelerine ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olan profesyonel bir süreçtir.
 Devamı
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam37
Toplam Ziyaret356067
Site Menüsü
Psikoloji Siteleri 05447243650
İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Cinsel Terapi Cinsel Terapi Merkezi Çocuk Psikoloğu Ergen Psikoloğu Dr Doktor Psikolojik Destek Psikolojik Yardım Hipnoz Hipnoterapi Hipnoterapist Wisc-r Zeka Testi Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

İstanbul ilçeleri: Adalar Avcılar Bağcılar Bahçelievler Bakırköy Bayrampaşa Beşiktaş Beykoz Beyoğlu Büyükçekmece Çatalca Eminönü Esenler Eyüp Fatih Gaziosmanpaşa Güngören Kadıköy Depresyon Panik Atak Kaygı Mutsuzluk Yaşam Koçu Yaşam Koçları Doğum sonrası Depresyon E-Randevu Randevu Muayenehane Psikolog Ücreti Terapi Ücreti Terapi Fiyatı : 150 TL Psikolog Ücretleri Pedagog Ücretleri Kağıthane Kartal Küçükçekmece Maltepe Pendik Sarıyer Şile Silivri Şişli Sultanbeyli Tuzla Ümraniye Üsküdar Zeytinburnu ADALAR: Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Maden, Nizam AVCILAR: Ambarlı, Cihangir, Deniz Köşkler, Firuzköy, Gümüşpala, (Avcılar)Merkez, Mustafa Kemal Paşa, Tahtakale, Üniversite, Yeşilkent BAĞCILAR: Bağlar, Barbaros, Çınar, Demirkapı, Evren, Fatih, Fevzi, Çakmak, Göztepe, Güneşli, Hürriyet, İnönü, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Kirazlı, Mahmutbey, (Bağcılar)Merkez, Sancaktepe, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenigün, Yıldıztepe, Yüzyıl BAHÇELİEVLER: (Bahçelievler)Merkez , Cumhuriyet, Çobançesme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer BAKIRKÖY: Ataköy 1. Mahalle, Ataköy 2-5-6. Mahalle, Ataköy 3-4-11. Mahalle, Ataköy 7-8-9-10. Mahalle, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlik, Yeni Mahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zeytinlik, Zuhuratbaba BAYRAMPAŞA: Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmet Paşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Ortamahalle, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım BEŞİKTAŞ: Abbasağa, Akat, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Konaklar, Kuruçeşme, Kültür, Levazım, Levent, Mecidiye, Muradiye, Nispetiye, Ortaköy, Sinanpaşa, Türkali, Ulus, Vişnezade, Yıldız BEYKOZ: Anadolu Hisarı, Anadolu Kavağı, Baklacı, Camlıbahçe, Çengeldere, Çiftlik, Çiğdem, Çubuklu, Fatih, Göksu, Göztepe, Gümüşsuyu, İncirköy, Kanlıca, Kavacık, (Beykoz)Merkez, Ortaçesme, Paşabahçe, Rüzgarlıbahçe, Soğuksu, Tokatköy, Yalıköy, Yavuz Selim, Yeni Mahalle BEYOĞLU: Arap Cami, Asmalı Mescit, Bedrettin, Bereketzade, Bostan, Bülbül, Camiikebir, Cihangir, Çatma Mescit, Çukur, Emekyemez, Evliya Çelebi, Fetihtepe, Firuzağa, Gümüşsuyu, Hacıahmet, Hacımimi, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, İstiklal, Kadı Mehmet Efendi, Kalyoncu Kulluğu, Kamer Hatun, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıçali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Kuloğlu, Küçük Piyale, Müeyyedzade, Ömer Avni, Örnektepe, Piri Paşa, Piyalepaşa, Pürtelaş Hasan Efendi, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Şahkulu, Şehit Muhtar, Tomtom, Yahya Kahya, Yenişehir BÜYÜKÇEKMECE: 1. Kısım, 19 Mayıs, 2. Kısım, Adnan Kahveci, Alkent2000, Atatürk, Bahçelievler, Batıköy, Beylikdüzü, Beylikdüzü Merkez, Büyükşehir, Cumhuriyet, Dereağzı, Dizdariye, Esenyurt Merkez, Fatih, Gürpınar Merkez, Güzelce, Harami Dere, Hürriyet, İncirtepe, İnönü, Kıraç Merkez, Kumburgaz Merkez, Marmara, Mehter Çesme, Mimarsinan Merkez, Muratçesme, Namık Kemal, Örnek, Pınartepe, Saadet Dere, Sahil, Talatpaşa, Ulus, Yakuplu Merkez, Yenikent, Yenimahalle ÇATALCA: Atatürk, Cami, Çiftlikköy Merkez, Fatih, Ferhatpaşa, Hastane, İstasyon, Karacaköy Merkez, Muratbey Merkez, Zafer EMİNÖNÜ: Alemdar, Balabanağa, Beyazıt, Binbirdirek, Cankurtaran, Demirtaş, Emin Sinan, Hacıkadın, Hobyar, Hoca Gıyasettin, Hocapaşa, Kalenderhane, Katip Kasım, Kemalpaşa, Küçük Ayasofya, Mercan, Mesihpaşa, Mimar Hayrettin, Mimar Kemalettin, Molla Fenari, Molla Hüsrev, Muhsine Hatun, Nisanca, Rüstempaşa, Saraçishak, Sarıdemir, Sultanahmet, Sururi, Süleymaniye, Şehsuvar Bey, Tahtakale, Taya Hatun, Yavuz Sinan ESENLER: Askeri Bölge, Birlik, Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Habibler, Havaalanı, Karabayır, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruç Reis, Turgut Reis, Yavuz Selim EYÜP: Akşemsettin, Alibeyköy Merkez, Çırçır, Defterdar, Düğmeciler, Emniyettepe, Esentepe, Eyüp Merkez Göktürk Merkez, Güzeltepe, İslambey, Karadolap, Mimar Sinan Paşa, Mithatpaşa, Nişanca, Rami Cuma, Rami Yeni, Sakarya, Silahtar Ağa, Topçular, Yeşilpınar FATİH: Abdi Çelebi, Abdi Subaşı, Ali Fakih, Arabacı Beyazıt, Arpa Emini, Atik Mustafa Paşa, Avcıbey, Babahasan Alemi, Balat Karabaş, Beyazıt Ağa, Beyceğiz, Canbaziye, Cerrahpaşa, Çakırağa, Davutpaşa, Deniz Abdal, Derviş Ali, Ereğli, Fatma Sultan, Guraba Hüseyin Ağa, Hacı Evhaddin, Hacı Hamza, Hacı Hüseyin Ağa, Hamamı Muhittin, Haraççı Kara Mehmet, Hasan Halife, Hatice Sultan, Hatip Muslahittin, Haydar, Hızır Çavuş, Hoca Üveyz, Hüsam Bey, İbrahim Çavuş, İmrahor, İnebey, İskender Paşa, Kariye, Kasap Demirhun, Kasap İlyas, Kasım Güranı, Katip Muslahittin, Keçeci Karabaş, Keçihatun, Kırk Çeşme, Kirmasti, Koca Dede, Koca Mustafa Paşa, Küçük Mustafa Paşa, Kürkçübaşı, Melek Hatun, Mimar Sinan, Molla Aşkı, Molla Şeref, Muhtesip İskender, Muratpaşa, Müftü Ali, Neslişah, Nevbahar, Ördek Kasap, Sancaktar Hayrettin, Seyit Ömer, Sinanağa, Sofular, Şeyh Resmi, Tahta Minare, Tevkii Cafer, Uzun Yusuf, Veledi Karabaş, Yalı GAZİOSMANPAŞA: 50. Yıl, 75. Yıl, Adnan Menderes, Arnavutköy Merkez, Atatürk, Bağlarbaşı, Barbaros İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

 Hayrettin Paşa, Boğazköy Merkez, Bolluca Merkez, Cebeci, Cumhuriyet, Esentepe, Fevzi Çakmak, Gazi, Habibler, Haraççı Merkez, Hürriyet, İslambey, İsmet Paşa, İstiklal, Karadeniz, Karayolları, Karlıbayır, Karlıtepe, Kazım Karabekir, M. Fevzi Çakmak, Malkoçoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Pazariçi, Sarıgöl, Sultan Çiftliği, Şemsipaşa, Taşoluk Merkez, Uğur Mumcu, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Yıldız Tabya, Yunus Emre, Zübeyde Hanım GÜNGÖREN: Abdurrahman Nafiz Gürman, Akıncılar, Gençosman, Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak, Mehmet Nesih Özmen, Merkez, Sanayi, Tozkoparan KADIKÖY: 19 Mayıs, Acıbadem, Atatürk, Barbaros, Bostancı, Caddebostan, Caferağa, Dumlupınar, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Koşuyolu, Kozyatağ, Küçük Bakkalköy, Merdivenköy, Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedid, Suadiye, Yenisahra, Zühtüpaşa KAĞITHANE: Çağlayan, Çeliktepe, Emniyet Evleri, Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Harmantepe, Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Nurtepe, Ortabayır, Sanayi, Seyrantepe, Şirintepe, Talatpaşa, Telsizler, Yahya Kemal, Yeşilce  İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

KARTAL: Abdurrahman Gazi, Atalar, Aydos Devlet Ormanı, Cevizli, Cumhuriyet, Çavuşoğlu, Esentepe, Eyüp Sultan, Fatih, Gümüşpınar, Hürriyet, Karlıktepe, Kartal Yeni, Kordonboyu, Kuzudere Devlet Ormanı, Orhantepe, Orta, Osman Gazi, Petrol İs, Soğanlık Yeni, Topselvi, Uğur Mumcu, Veysel Karani, Yakacık Çarsı, Yakacık Yeni, Yalı Yukarı KÜÇÜKÇEKMECE: Altınşehir, Askeri Bölge, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fatih, Fevzi Çakmak, Gültepe, Güvercintepe, Halkalı Merkez, İkitelli Atatürk, İkitelli Mehmet Akif, İnönü, İstasyon, Kanarya, Kartaltepe, Kayabaşı, Kemalpaşa, Söğütlü Çeşme, Sultan Murat, Şahintepe, Tevfik Fikret, Yarımburgaz, Yeni Mahalle, Yeşilova, Ziya Gökalp MALTEPE: Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı, Başıbüyük, Büyük Bakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Ferhatpaşa, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler PENDİK: Ahmet Yesevi, Bahçelievler, Batı, Çamçesme, Çınardere, Doğu, Dumlupınar, Ertuğrul Gazi, Esenler, Esenyalı, Fatih, Fevzi Çakmak, Güllü Bağlar, Güzelyalı, Harmandere, Kavakpınar, Kaynarca, Kurtköy, Orhangazi, Orman, Orta, Ramazanoğlu, Sanayi, Sapan Bağları, Sülüntepe, Şeyhli, Velibaba, Yayalar, Yeni Mahalle, Yenişehir, Yeşilbağlar SARIYER: Bahçeköy Merkez, Balta Limanı, Büyükdere, Cumhuriyet, Çamlıtepe, Çayırbaşı, Darüşşafaka, Emirgan, Fatih Sultan Mehmet, İstinye, Kireçburnu, Kocataş, Merkez-Dağevleri-Maden, Pınar, Poligon, Ptt Evleri, Reşitpaşa, Rumeli Hisarı, Rumeli Kavağı, Tarabya-Ferahevler, Yeni Mahalle, Yeniköy SİLİVRİ: Alibey, Büyük Çavuşlu Merkez, Celaliye, Fatih, Fevzipaşa, Gümüşyaka Merkez, İsmet Paşa, Kamiloba, Kavaklı Merkez, Mimar Sinan, Ortaköy Merkez, Piri Mehmet Paşa, Selimpaşa Merkez, Yenimahalle SULTANBEYLİ: Abdurrahmangazi, Adil, Ahmet Yesevi, Akşemseddin, Battal Gazi, Fatih, Hamidiye, Hasanpaşa, Mecidiye, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Necip Fazıl, Orhangazi, Şalgamlı Devlet Ormanı, Teferructepe Devlet Ormanı, Turgut Reis, Yavuz Selim ŞİLE: Ağva Merkez, Bali Bey, Çavuş, Hacı Kasım, Kumbaba ŞİŞLİ: 19 Mayıs, Askeri Bölge, Ayazağa, Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Esentepe, Eskişehir, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halaskargazi, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Harbiye, Huzur, İnönü, İzzet Paşa, Kaptanpaşa, Kuştepe, Mahmut Şevket Paşa, Maslak, Mecidiyeköy, Merkez, Meşrutiyet, Paşa, Teşvikiye, Yayla İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

TUZLA: Anadolu, Askeri Bölge, Aydınlı, Aydıntepe, Cami, Evliya Çelebi, Fatih, Fırat, İçmeler, İstasyon, Mescit, Mimar Sinan, Orhanlı Merkez, Orta, Postane, Şifa, Tepeören, Yayla ÜMRANİYE: Alemdar Merkez, Askeri Bölge, Aşağı Dudullu, Atakent, Atatürk, Aydınlar, Cumhuriyet, Çakmak, Çamlık, Çatalmeşe, Çekmeköy Merkez, Ekşioğlu, Emek, Esenşehir, Güngören, Hamidiye, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, İnkılap, İnönü, İstiklal, Kazım Karabekir, Kemal Türkler, Kirazlıdere, Meclis, Mehmet Akif, Merve, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Namık Kemal, Orman, Osman Gazi, Ömerli Merkez, Safa, Sarıgazi Merkez, Soğukpınar, Taşdelen Merkez, Yeni Çamlıca, Yenidoğan, Yukarı Dudullu, Yunus Emre ÜSKÜDAR: Abdullah Ağa, Acıbadem, Ahçıbaşı, Ahmet Çelebi, Altunizade, Arakiyeci Hacı Cafer, Arakiyeci Hacı Mehmet, Ayazma, Bahçelievler, Barbaros, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Cumhuriyet, Emek, Emniyet, Esatpaşa, Ferah, Fetih, Gülfem Hatun, Güzeltepe, Hacıhesna Hatun, Hasippaşa, Havuzbaşı, Hayrettin Çavuş, İcadiye, İhsaniye, İmrahor-Salacak, İnkılap, Kandilli, Kefce Dede, Kirazlıtepe, Kısıklı, Kuleli, Kuzguncuk, Küçüksu, Küplüce, Mehmet Akif Ersoy, Murat Reis, Örnek, Pazarbaşı, Rumi Mehmet Paşa, Selami Ali, Selimiye, Selman Ağa, Solak Sinan, Tabaklar, Tavaşi Hasan Ağa, Tembel Hacı Mehmet, Toygar Hamza, Ünalan, Valide-İ Atik, Vaniköy, Yavuztürkİstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

ZEYTİNBURNU: Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşiltepe. 

Site Haritası
Psikoloji Eğitim 0533-3738123
Psikiyatrist Randevu Psikolog Randevu Pedagog Randevu

Saat
Aidat Borcu Sorgulama
İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Cinsel Terapi Cinsel Terapi Merkezi Çocuk Psikoloğu Ergen Psikoloğu Dr Doktor Psikolojik Destek Psikolojik Yardım Hipnoz Hipnoterapi Hipnoterapist Wisc-r Zeka Testi Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

İstanbul ilçeleri: Adalar Avcılar Bağcılar Bahçelievler Bakırköy Bayrampaşa Beşiktaş Beykoz Beyoğlu Büyükçekmece Çatalca Eminönü Esenler Eyüp Fatih Gaziosmanpaşa Güngören Kadıköy Depresyon Panik Atak Kaygı Mutsuzluk Yaşam Koçu Yaşam Koçları Doğum sonrası Depresyon E-Randevu Randevu Muayenehane Psikolog Ücreti Terapi Ücreti Terapi Fiyatı : 150 TL Psikolog Ücretleri Pedagog Ücretleri Kağıthane Kartal Küçükçekmece Maltepe Pendik Sarıyer Şile Silivri Şişli Sultanbeyli Tuzla Ümraniye Üsküdar Zeytinburnu ADALAR: Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Maden, Nizam AVCILAR: Ambarlı, Cihangir, Deniz Köşkler, Firuzköy, Gümüşpala, (Avcılar)Merkez, Mustafa Kemal Paşa, Tahtakale, Üniversite, Yeşilkent BAĞCILAR: Bağlar, Barbaros, Çınar, Demirkapı, Evren, Fatih, Fevzi, Çakmak, Göztepe, Güneşli, Hürriyet, İnönü, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Kirazlı, Mahmutbey, (Bağcılar)Merkez, Sancaktepe, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenigün, Yıldıztepe, Yüzyıl BAHÇELİEVLER: (Bahçelievler)Merkez , Cumhuriyet, Çobançesme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer BAKIRKÖY: Ataköy 1. Mahalle, Ataköy 2-5-6. Mahalle, Ataköy 3-4-11. Mahalle, Ataköy 7-8-9-10. Mahalle, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlik, Yeni Mahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zeytinlik, Zuhuratbaba BAYRAMPAŞA: Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmet Paşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Ortamahalle, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım BEŞİKTAŞ: Abbasağa, Akat, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Konaklar, Kuruçeşme, Kültür, Levazım, Levent, Mecidiye, Muradiye, Nispetiye, Ortaköy, Sinanpaşa, Türkali, Ulus, Vişnezade, Yıldız BEYKOZ: Anadolu Hisarı, Anadolu Kavağı, Baklacı, Camlıbahçe, Çengeldere, Çiftlik, Çiğdem, Çubuklu, Fatih, Göksu, Göztepe, Gümüşsuyu, İncirköy, Kanlıca, Kavacık, (Beykoz)Merkez, Ortaçesme, Paşabahçe, Rüzgarlıbahçe, Soğuksu, Tokatköy, Yalıköy, Yavuz Selim, Yeni Mahalle BEYOĞLU: Arap Cami, Asmalı Mescit, Bedrettin, Bereketzade, Bostan, Bülbül, Camiikebir, Cihangir, Çatma Mescit, Çukur, Emekyemez, Evliya Çelebi, Fetihtepe, Firuzağa, Gümüşsuyu, Hacıahmet, Hacımimi, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, İstiklal, Kadı Mehmet Efendi, Kalyoncu Kulluğu, Kamer Hatun, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıçali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Kuloğlu, Küçük Piyale, Müeyyedzade, Ömer Avni, Örnektepe, Piri Paşa, Piyalepaşa, Pürtelaş Hasan Efendi, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Şahkulu, Şehit Muhtar, Tomtom, Yahya Kahya, Yenişehir BÜYÜKÇEKMECE: 1. Kısım, 19 Mayıs, 2. Kısım, Adnan Kahveci, Alkent2000, Atatürk, Bahçelievler, Batıköy, Beylikdüzü, Beylikdüzü Merkez, Büyükşehir, Cumhuriyet, Dereağzı, Dizdariye, Esenyurt Merkez, Fatih, Gürpınar Merkez, Güzelce, Harami Dere, Hürriyet, İncirtepe, İnönü, Kıraç Merkez, Kumburgaz Merkez, Marmara, Mehter Çesme, Mimarsinan Merkez, Muratçesme, Namık Kemal, Örnek, Pınartepe, Saadet Dere, Sahil, Talatpaşa, Ulus, Yakuplu Merkez, Yenikent, Yenimahalle ÇATALCA: Atatürk, Cami, Çiftlikköy Merkez, Fatih, Ferhatpaşa, Hastane, İstasyon, Karacaköy Merkez, Muratbey Merkez, Zafer EMİNÖNÜ: Alemdar, Balabanağa, Beyazıt, Binbirdirek, Cankurtaran, Demirtaş, Emin Sinan, Hacıkadın, Hobyar, Hoca Gıyasettin, Hocapaşa, Kalenderhane, Katip Kasım, Kemalpaşa, Küçük Ayasofya, Mercan, Mesihpaşa, Mimar Hayrettin, Mimar Kemalettin, Molla Fenari, Molla Hüsrev, Muhsine Hatun, Nisanca, Rüstempaşa, Saraçishak, Sarıdemir, Sultanahmet, Sururi, Süleymaniye, Şehsuvar Bey, Tahtakale, Taya Hatun, Yavuz Sinan ESENLER: Askeri Bölge, Birlik, Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Habibler, Havaalanı, Karabayır, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruç Reis, Turgut Reis, Yavuz Selim EYÜP: Akşemsettin, Alibeyköy Merkez, Çırçır, Defterdar, Düğmeciler, Emniyettepe, Esentepe, Eyüp Merkez Göktürk Merkez, Güzeltepe, İslambey, Karadolap, Mimar Sinan Paşa, Mithatpaşa, Nişanca, Rami Cuma, Rami Yeni, Sakarya, Silahtar Ağa, Topçular, Yeşilpınar FATİH: Abdi Çelebi, Abdi Subaşı, Ali Fakih, Arabacı Beyazıt, Arpa Emini, Atik Mustafa Paşa, Avcıbey, Babahasan Alemi, Balat Karabaş, Beyazıt Ağa, Beyceğiz, Canbaziye, Cerrahpaşa, Çakırağa, Davutpaşa, Deniz Abdal, Derviş Ali, Ereğli, Fatma Sultan, Guraba Hüseyin Ağa, Hacı Evhaddin, Hacı Hamza, Hacı Hüseyin Ağa, Hamamı Muhittin, Haraççı Kara Mehmet, Hasan Halife, Hatice Sultan, Hatip Muslahittin, Haydar, Hızır Çavuş, Hoca Üveyz, Hüsam Bey, İbrahim Çavuş, İmrahor, İnebey, İskender Paşa, Kariye, Kasap Demirhun, Kasap İlyas, Kasım Güranı, Katip Muslahittin, Keçeci Karabaş, Keçihatun, Kırk Çeşme, Kirmasti, Koca Dede, Koca Mustafa Paşa, Küçük Mustafa Paşa, Kürkçübaşı, Melek Hatun, Mimar Sinan, Molla Aşkı, Molla Şeref, Muhtesip İskender, Muratpaşa, Müftü Ali, Neslişah, Nevbahar, Ördek Kasap, Sancaktar Hayrettin, Seyit Ömer, Sinanağa, Sofular, Şeyh Resmi, Tahta Minare, Tevkii Cafer, Uzun Yusuf, Veledi Karabaş, Yalı GAZİOSMANPAŞA: 50. Yıl, 75. Yıl, Adnan Menderes, Arnavutköy Merkez, Atatürk, Bağlarbaşı, Barbaros İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

 Hayrettin Paşa, Boğazköy Merkez, Bolluca Merkez, Cebeci, Cumhuriyet, Esentepe, Fevzi Çakmak, Gazi, Habibler, Haraççı Merkez, Hürriyet, İslambey, İsmet Paşa, İstiklal, Karadeniz, Karayolları, Karlıbayır, Karlıtepe, Kazım Karabekir, M. Fevzi Çakmak, Malkoçoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Pazariçi, Sarıgöl, Sultan Çiftliği, Şemsipaşa, Taşoluk Merkez, Uğur Mumcu, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Yıldız Tabya, Yunus Emre, Zübeyde Hanım GÜNGÖREN: Abdurrahman Nafiz Gürman, Akıncılar, Gençosman, Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak, Mehmet Nesih Özmen, Merkez, Sanayi, Tozkoparan KADIKÖY: 19 Mayıs, Acıbadem, Atatürk, Barbaros, Bostancı, Caddebostan, Caferağa, Dumlupınar, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Koşuyolu, Kozyatağ, Küçük Bakkalköy, Merdivenköy, Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedid, Suadiye, Yenisahra, Zühtüpaşa KAĞITHANE: Çağlayan, Çeliktepe, Emniyet Evleri, Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Harmantepe, Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Nurtepe, Ortabayır, Sanayi, Seyrantepe, Şirintepe, Talatpaşa, Telsizler, Yahya Kemal, Yeşilce İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

KARTAL: Abdurrahman Gazi, Atalar, Aydos Devlet Ormanı, Cevizli, Cumhuriyet, Çavuşoğlu, Esentepe, Eyüp Sultan, Fatih, Gümüşpınar, Hürriyet, Karlıktepe, Kartal Yeni, Kordonboyu, Kuzudere Devlet Ormanı, Orhantepe, Orta, Osman Gazi, Petrol İs, Soğanlık Yeni, Topselvi, Uğur Mumcu, Veysel Karani, Yakacık Çarsı, Yakacık Yeni, Yalı Yukarı KÜÇÜKÇEKMECE: Altınşehir, Askeri Bölge, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fatih, Fevzi Çakmak, Gültepe, Güvercintepe, Halkalı Merkez, İkitelli Atatürk, İkitelli Mehmet Akif, İnönü, İstasyon, Kanarya, Kartaltepe, Kayabaşı, Kemalpaşa, Söğütlü Çeşme, Sultan Murat, Şahintepe, Tevfik Fikret, Yarımburgaz, Yeni Mahalle, Yeşilova, Ziya Gökalp MALTEPE: Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı, Başıbüyük, Büyük Bakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Ferhatpaşa, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler PENDİK: Ahmet Yesevi, Bahçelievler, Batı, Çamçesme, Çınardere, Doğu, Dumlupınar, Ertuğrul Gazi, Esenler, Esenyalı, Fatih, Fevzi Çakmak, Güllü Bağlar, Güzelyalı, Harmandere, Kavakpınar, Kaynarca, Kurtköy, Orhangazi, Orman, Orta, Ramazanoğlu, Sanayi, Sapan Bağları, Sülüntepe, Şeyhli, Velibaba, Yayalar, Yeni Mahalle, Yenişehir, Yeşilbağlar SARIYER: Bahçeköy Merkez, Balta Limanı, Büyükdere, Cumhuriyet, Çamlıtepe, Çayırbaşı, Darüşşafaka, Emirgan, Fatih Sultan Mehmet, İstinye, Kireçburnu, Kocataş, Merkez-Dağevleri-Maden, Pınar, Poligon, Ptt Evleri, Reşitpaşa, Rumeli Hisarı, Rumeli Kavağı, Tarabya-Ferahevler, Yeni Mahalle, Yeniköy SİLİVRİ: Alibey, Büyük Çavuşlu Merkez, Celaliye, Fatih, Fevzipaşa, Gümüşyaka Merkez, İsmet Paşa, Kamiloba, Kavaklı Merkez, Mimar Sinan, Ortaköy Merkez, Piri Mehmet Paşa, Selimpaşa Merkez, Yenimahalle SULTANBEYLİ: Abdurrahmangazi, Adil, Ahmet Yesevi, Akşemseddin, Battal Gazi, Fatih, Hamidiye, Hasanpaşa, Mecidiye, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Necip Fazıl, Orhangazi, Şalgamlı Devlet Ormanı, Teferructepe Devlet Ormanı, Turgut Reis, Yavuz Selim ŞİLE: Ağva Merkez, Bali Bey, Çavuş, Hacı Kasım, Kumbaba ŞİŞLİ: 19 Mayıs, Askeri Bölge, Ayazağa, Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Esentepe, Eskişehir, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halaskargazi, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Harbiye, Huzur, İnönü, İzzet Paşa, Kaptanpaşa, Kuştepe, Mahmut Şevket Paşa, Maslak, Mecidiyeköy, Merkez, Meşrutiyet, Paşa, Teşvikiye, Yayla İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

TUZLA: Anadolu, Askeri Bölge, Aydınlı, Aydıntepe, Cami, Evliya Çelebi, Fatih, Fırat, İçmeler, İstasyon, Mescit, Mimar Sinan, Orhanlı Merkez, Orta, Postane, Şifa, Tepeören, Yayla ÜMRANİYE: Alemdar Merkez, Askeri Bölge, Aşağı Dudullu, Atakent, Atatürk, Aydınlar, Cumhuriyet, Çakmak, Çamlık, Çatalmeşe, Çekmeköy Merkez, Ekşioğlu, Emek, Esenşehir, Güngören, Hamidiye, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, İnkılap, İnönü, İstiklal, Kazım Karabekir, Kemal Türkler, Kirazlıdere, Meclis, Mehmet Akif, Merve, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Namık Kemal, Orman, Osman Gazi, Ömerli Merkez, Safa, Sarıgazi Merkez, Soğukpınar, Taşdelen Merkez, Yeni Çamlıca, Yenidoğan, Yukarı Dudullu, Yunus Emre ÜSKÜDAR: Abdullah Ağa, Acıbadem, Ahçıbaşı, Ahmet Çelebi, Altunizade, Arakiyeci Hacı Cafer, Arakiyeci Hacı Mehmet, Ayazma, Bahçelievler, Barbaros, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Cumhuriyet, Emek, Emniyet, Esatpaşa, Ferah, Fetih, Gülfem Hatun, Güzeltepe, Hacıhesna Hatun, Hasippaşa, Havuzbaşı, Hayrettin Çavuş, İcadiye, İhsaniye, İmrahor-Salacak, İnkılap, Kandilli, Kefce Dede, Kirazlıtepe, Kısıklı, Kuleli, Kuzguncuk, Küçüksu, Küplüce, Mehmet Akif Ersoy, Murat Reis, Örnek, Pazarbaşı, Rumi Mehmet Paşa, Selami Ali, Selimiye, Selman Ağa, Solak Sinan, Tabaklar, Tavaşi Hasan Ağa, Tembel Hacı Mehmet, Toygar Hamza, Ünalan, Valide-İ Atik, Vaniköy, Yavuztürk İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

ZEYTİNBURNU: Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşiltepe.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154834.2917
Euro37.097537.2462
Hava Durumu
Aile Terapisi Nedir Aile Terapisti Kimdir Evlilik Terapisi Nedir Evlilik Terapisti Kimdir