7/24 Psikolojik Danışmanlık ve Koçluk Merkezi
 Randevu : 0505 767 58 85
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/psikologlar.pedagoglar
  • http://www.twitter.com/psikologdestek
Bebek Psikolojisi
Yeni bebeğin özellikleri, Bebekler arası farklılıklar, Bebek ağlamaları ve bebeklikte uyku problemleri.
Çocuk Ergen Psikolojisi
Depresyon, Korkular, Uykusuzluk, Huzursuzluk, Tedirginlik,Anksiyete, Kişilik, Davranış bozukluğu, Karşı gelme bozukluğu.
Yetişkin, Bireysel Psikoloji
Cinsel Taciz, Travma, Korku ve Fobiler, Cinsel Terapi, Obsesif Kompulsif bozukluk, Öfke Kontrolü, Özgüven Eksikliği, Kişilik Bozuklukları, Ölüm ve Yas Süreci.
Evlilik ve Aile Psikolojisi
Gebelik Dönemi, Vajinismus, Erken Boşalma, Cinsel İsteksizlik, Aldatma, İlişki Problemleri gibi konularda profesyonel eğitim alabilirsiniz.
Assoc. Prof. Dr. Ekrem Çulfa 0544-7243650
ekremculfa@hotmail.com
Google ve Microsoft Mülakatlarında Sorulan 10 İlginç Soru
17/10/2021
Google ve Microsoft Mülakatlarında Sorulan 10 İlginç Soru
Konu: Kişisel Gelişim

Çoğu zaman, akla ilk gelen çözümlerin doğru çözümler olduğunu düşünürüz. Ancak bu durum mülakat soruları için geçerli olmayabilir. Bu yazıda okuyacağınız tüm sorular William Poundstone’un “Fuji Dağı’nı Nasıl Taşırsınız?” ve “Google’da Çalışacak Kadar Akıllı Mısınız?” kitaplarından derlenmiştir. Google, Microsoft gibi dünyaca ünlü firmaların iş görüşmelerinde sorulmuş bu sorular, farklı ve çoğu zaman yaratıcı yaklaşımlar geliştirerek çözebileceğiniz sorular.
Yaratıcılık zahmetli olabilir ve bazıları bunun sıkıcı olduğunu düşünebilir. Değişik yaklaşımlar geliştirmekten korkmamak ve sonuca ulaşmak için farklı fikirleri denemek belki de yaratıcılığın özünü oluşturuyor. Belki de mülakatlarda adaylara bu kadar ter döktürülmesinin altında yatan neden budur.
Soru 1: Rus Ruleti
Bir sandalyeye bağlanmış vaziyettesiniz ve kaçmanız mümkün değil. Size 6 mermi alan bir silahın silindirinin boş olduğunu gösteriyorum. Silaha yan yana olacak şekilde 2 mermi yerleştiriyorum. Silindiri kapatıp çeviriyorum. Silahı kafanıza dayayıp tetiği çekiyorum ve silah şans eseri patlamıyor.
Tetiği bir kere daha çekeceğim. İkinci kez tetiğe basmadan önce silindiri bir kere daha döndürmemi mi, yoksa döndürmeden hemen tetiği çekmemi mi tercih edersiniz?
 
Yanıt:
Silindirde 2 mermi var, geri kalan 4 tanesi boş.
 Eğer silindirin çevrilmesini tercih ederseniz, 4/6 ihtimalle kurtulma şansınız vardır.
 Eğer silindir çevrilmeden tetiğin çekilmesini tercih ederseniz, kurtulma ihtimaliniz değişecektir. Mermilerin peş peşe yerleştirildiğini biliyoruz ve biraz önce tetik çekildiğinde ölmediğimiz için 1 tanesinin boş olduğunu da öğrendik. Boş olan 4 taneden 3’ü için, hemen sonra gelen hazne boş olacak demektir. Bu nedenle, kurtulma ihtimaliniz 3/4 olacaktır.
3/4, 4/6’dan daha büyük olduğu için silindir çevrilmeden tetiğin çekilmesini tercih etmelisiniz.
Soru 2: Bozulmuş Haplar
Elinizde 5 kavanoz hap var. 1 kavanozdaki tüm haplar bozulmuş durumda. Hangi hapların bozulduğunu ağırlıklarına bakarak anlayabiliriz. Normal bir hap 10 gram iken, bozulmuş bir hap 9 gram gelmektedir.
Size verilen teraziyi kullanarak ve sadece 1 ölçüm yaparak, hangi kavanozun bozuk olduğunu nasıl anlarsınız?
 
Yanıt:
Eğer tek bir ölçümle sınırlandırılmamış olsaydık, tüm hapları tek tek ölçerek 9 gram olanları tespit edip, bunların hangi kavanozda olduğunu bulabilirdiniz. Tek bir ölçümde sonucu bulabilmek için, her kavanozdan birer hap aldığımızı ve toplam ağırlıklarını ölçtüğümüzü düşünelim. Kavanozlardan birinde bozulmuş haplar bulunduğu için toplam ağırlık 49 gram (10+10+10+10+9) olacak. Ama bu ölçüm bize hala hangi kavanozda bozulmuş hapların olduğunu söylemiyor.
Kavanozları 1’den 5’e kadar numaralandırdıktan sonra, 1. kavanozdan 1, 2. kavanozdan 2, 3. kavanozdan 3, 4. kavanozdan 4 ve 5. kavanozdan 5 hap alıp ölçüm yapmaktır. Eğer hiçbir hap bozuk olmasaydı, terazide 150 gram (10+20+30+40+50) görmemiz gerekirdi. Ancak, kavanozlardan birinde bozuk haplar bulunduğu için terazide gördüğümüz ağırlık, normalden (150 gram) kavanoz numarası kadar eksik olmalıydı. Örneğin, terazide 146 gram (4 gram eksik) görürsek, 4. kavanozdaki hapların bozuk olduğunu anlayabiliriz.
Soru 3: Doğru Kapı
Önünüzde 2 tane kapı var. Bu kapılardan 1 tanesi, mülakatın olduğu odaya açılıyor; diğeri ise çıkış kapısı. Kapının önünde bir görevli var. Bu görevli, sorulan sorulara doğru ya da yanlış cevap veriyor olabilir.
Bu görevliye sadece 1 soru sorarak hangi kapının doğru kapı olduğunu nasıl bulursunuz?
 
Yanıt:
Görevlinin doğru söyleyip söylemediğini bilmediğiniz için “Bu kapı doğru olan kapı mı?” gibi sorular sormanın çok anlamı olmayacaktır. Çünkü böyle bir soruyla görevlinin doğru mu yalan mı söylediğini anlayamazsınız. O nedenle, görevlinin doğru mu yalan mı söylediğinin fark etmediği bir soru sormanız gerekmektedir.
“Eğer size görüşme odasına çıkan kapının bu olup olmadığını sorsam, evet der miydiniz?” sorusu doğru sorudur.
 Eğer görevli yalancıysa, ancak ve ancak doğru kapıyı gösterdiğinizde size “Evet” diyecektir. Eğer yalancı görevlinin direkt olarak sorulan sorulara her zaman yanlış cevap verdiğini varsayarsak, normalde soruyu direkt olarak sormuş olsanız (“Bu kapı görüşmeye giden kapı mı?” gibi), size yalan söylüyor olacaktı. Ancak, “Eğer size görüşme odasına çıkan kapının bu olup olmadığını sorsam, evet der miydiniz?” şeklinde sorarsanız, önce kapının doğru kapı olup olmadığını düşünecek, ardından da vermesi gereken cevabın tersini söyleyecektir.
 Eğer doğru söyleyen bir görevliyse ve siz doğru kapıyı gösteriyorsanız, size “Evet” diyecektir. Eğer yanlış kapıyı gösteriyorsanız, size “Hayır” diyecektir.
Böylece, görevlinin doğru mu yoksa yalan mı söylediğini bilmeseniz de doğru kapıyı bulmuş olacaksınız.
Soru 4: Hangi Düğme?
Bir koridorda, üç elektrik düğmesi var ve bunlardan bir tanesi, içerideki odanın ampulünü yakıyor. Kapı kapalı olduğu için düğmelere bastığınızda ampulün yanıp yanmadığını görmeniz veya test etmeniz mümkün değil.
Lambaların olduğu odaya sadece 1 kez girerek hangi düğmenin lambayı yaktığını nasıl buluruz?
 Yanıt:
Eğer tüm düğmelere basarsanız veya herhangi birine basıp diğerlerine basmazsanız, kesin olarak hangi düğmenin ampulü yaktığını belirleyemezsiniz. O nedenle, düğmelere soldan sağa doğru 1-2-3 şeklinde numara verebilirsiniz. 1. düğmete basıp diğer ikisine basmadan 10 dakika kadar beklersiniz. Ardından, 1. düğmeyi kapatıp sadece 2. düğmeye basıp hemen odaya gidersiniz.
 Eğer ampul yanıyorsa, demek ki yanıt 2. düğme.
 Eğer ampul yanmıyorsa ama ampul sıcaksa, demek ki yanıt 1. düğme.
 Eğer ampul yanmıyorsa ve ampul soğuksa, yanıt 3. düğme olacaktır.
Soru 5: 4 Litre Su
Biri 3 litrelik, diğeri 5 litrelik iki kabınız ve sınırsız su kaynağınız var.
Bunları kullanarak tam 4 litre suyu nasıl elde edersiniz?
 
Yanıt:
5 litrelik bir kabı doldurarak başlayın. Bu kaptaki suyu, 3 litrelik kaba doldurana kadar dökün. Böylelikle, büyük kapta 2 litrelik su kalmış olacak. 3 litrelik kaba koyduğunuz suyu boşaltın ve elinizde kalan 2 litreyi, 3 litrelik küçük kaba koyun. 5 litrelik kabı tekrar doldurup, küçük kaba 3 litreyi tamamlayacak şekilde doldurun. Böylelikle, elinizdeki büyük kapta tam 4 litre kalacaktır.
Soru 6: 8 Bilardo Topu
Size eşit boyutlarda sekiz top ve doğru tarttığı varsayılan eşit kollu bir terazi veriliyor. Bu toplardan 7’sinin ağırlığı aynıyken, toplardan birisi diğerlerinden daha ağır.
En az kaç tartma işlemi yaparak ağır topun hangisi olduğunu kesin olarak bulabilirsiniz?
 
Yanıt:
Terazinin kefeleri dengede kaldığı müddetçe, kefelere yerleştirdiğiniz topların arasında ağır olanın bulunmadığını anlayabilirsiniz.
İlk tartma işlemi için, rastgele 3 topu sol kefeye, 3 topu da sağ kefeye koyarak başlayalım.
 Eğer kefeler dengede kalırsa, ağır olan topun bu 6 topun arasında olmadığını anlayabiliriz. Demek ki, tartma işlemine almadığımız 2 toptan bir tanesi ağır olan. İkinci bir tartma işlemi yaparak, o ikisinden hangisinin ağır olan olduğunu belirleyebilirsiniz.
 Eğer kefelerden biri ağır basıyorsa, ağır olan topun o kefede olduğunu anlayabiliriz. O 3 toptan herhangi 2 tanesini alarak bir ölçüm daha gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ağırlıkları eşit gelirse, ağır olan seçmediğiniz 3. toptur. Biri daha ağır geliyorsa, o top ağır olan toptur.
En az 2 tartma işlemi ile ağır olan topu belirleyebiliriz.
Soru 7: Sıradaki Harf
SSS – SCC – C – SC – ?
Bu dizide sıradaki harf hangisi olmalıdır?
 
Yanıt:
Bu dizi, aslında alfabedeki harfleri temsil etmektedir. İlk harf A, yazılırken 3 düz çizgiden oluşur. İngilizce’de düz anlamına gelen “straight” kelimesini kullanarak bunu SSS olarak kodlayalım. Alfabenin ikinci harfi B, bir adet düz çizgi ve iki adet eğri çizgiden oluşur. Bunu da S ve İngilizce’de eğri anlamına gelen “curved” kelimesinin baş harfi olan C ile SCC olarak kodlayalım. Üçüncü harf C, sadece tek bir eğri çizgiden oluştuğu için C olarak kodlanıyor. Dördüncü harf D, bir düz ve bir eğri çizgiden oluşur. O nedenle, SC olarak kodluyoruz. Dizi, E harfi ile devam etmelidir. E harfi de 4 düz çizgiden oluştuğu için SSSS olarak kodlanacaktır.
Soru 8: Denklem
3 1 3 6 = 8
Bu eşitliğe matematiksel işaretler ekleyerek denklemin doğru olmasını nasıl sağlarsınız?
 Yanıt:
Çok da zor değilmiş sanki!
(3+1) / (3/6) = 8
Peki bu yanıtla yetinmeyip, daha farklı yanıtlar bulabilir miyiz? Ne kadar farklı yanıtlar bulursanız, yaratıcılığınızı o kadar iyi gösterebilirsiniz.
[(3+1)/3] * 6 = 8
(3-1) ^ (-3+6) = 8
3-1 + √36 = 8
√(3-1) / (3/6) = √8
Bu soruya verilebilecek daha farklı yanıtlar düşünebiliyor musunuz?

Soru 9: Hangisini Seçmeli?
Önünüzde 3 kutu var. Bu kutulardan birinin içinde de değerli bir hediye var, diğer 2 kutu ise boş. Bir kutu seçmeniz isteniyor ve hangi kutuda hediye olduğu size söylenmiyor. Bunun yerine, seçmediğiniz kutulardan biri açılarak içinin boş olduğu gösteriliyor. Size, ilk başta seçtiğiniz kutuyu elinizde tutmanız veya açılmamış diğer kutuyla değiştirmeniz için bir fırsat sunuluyor.
Büyük hediyeye ulaşmak için hangisini yapmayı tercih edersiniz: İlk kutuyu elinizde tutmak mı yoksa değiştirmek mi?
 
Yanıt:
Üç kutuyu seçilen kutu, açılan kutu ve cezbedici kutu olarak adlandıralım. İlk etapta, hediyeyi içeren kutunun seçilen kutu olma ihtimali 1/3’tür.
Sonra, kalan 2 kutudan biri açılır ve size içinin boş olduğu gösterilir. Bunun olasılıkları nasıl etkilediğini belirlemek için ikinci kutuyu kimin seçtiğini ve amacının ne olduğunu bilmeniz gerekir. İki olasılık vardır:
1. Açılan kutu rastgele seçilir. Dolayısıyla, değerli hediye açılan kutuda da olabilirdi. Ama şans eseri açılan kutudan çıkmamıştır. Bu nedenle, değerli hediyenin seçilen kutuda olma ihtimali 1/3’ten 1/2’ye yükselmiştir. Artık kalan 2 kutunun hediye içerme ihtimali eşit olduğu için kutuları değiştirmek için herhangi bir sebep yoktur.
2. Açılan kutu, kutuların içinde ne olduğunu bilen ve baştan beri boş kutuyu ifşa etmeyi amaçlayan biri tarafından seçilir. Bu durumda, size numaradan kutulardan birinin boş olduğunun gösterilmesi seçtiğiniz kutunun değerli hediyeyi bulunduran kutu olma olasılığını değiştirmez. Ancak, kalan kutulardan birinin boş olduğunu öğrenmemiz cezbedici kutuda hediyenin bulunma ihtimalini arttırır. Kutuları değiştirme teklifini kabul ederek hediyeyi bulma şansınızı ikiye katlarsınız.

Soru 10: Sayı Dizisi
        1
     1 1
     2 1
  1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
Bir sonraki satır ne olmalıdır? (İpucu: Satırları yüksek sesle okuyun!)
 
Yanıt:
İlk satır haricindeki tüm satırlar bir üzerindeki satırın envanterini tutmaktadır. Örneğin, üçüncü satır “iki bir” şeklinde okunmaktadır. Bir öncesindeki satıra bakarsanız, 2 tane 1 olduğunu göreceksiniz. En alttaki satır da, 3 1 2 2 1 1 şeklinde olmalı ki bir öncesindeki satırı göstermiş olsun.
Etiketler: google iş görüşmesi, google mülakat soruları, google mülakatı, google soruları, görüşme soruları, ilginç mülakat soruları, ilginç sorular, iş görüşmesi, iş görüşmesi soruları, iş mülakatı, işe alım görüşmesi, microsoft mülakat soruları, mülakat, mülakat soruları, mülakat teknikleri, zor mülakat soruları


142 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

"UYUYAMIYORUM, YİYEMİYORUM VE İÇEMİYORUM" - 09/12/2024
"Uyuyamıyorum, yiyemiyorum ve içemiyorum" gibi durumlar, genellikle stres, kaygı veya depresyon gibi psikolojik sorunlarla ilişkilidir.
KONUŞMA NARSİSTLİĞİ - 29/11/2024
Konuşma narsisliği, kişinin kendisini başkalarından üstün görerek sürekli konuşma ihtiyacı duyması, dinlemeyi reddetmesi ve sohbeti kendi üzerine çekme eğiliminde olmasıdır.
ÖZSEVGİ & KARI-KOCA SEVGİSİ - 18/11/2024
Özsevgi ile eşimize olan sevgi dengesini nasıl dengeleriz?, Bunun için neler yapmalıyız?, Neler yapmamalıyız?
"İLİŞKİLERİNİZİ ÖLDÜREN 5 ŞEY: - 03/11/2024
1. Karşı tarafı değiştirmeye çalışmak, 2. Onu anlamak için artık çaba sarf etmemek,
ŞEHİTLİK - 27/10/2024
Şehit Olma Nedir?, Şehitlik Mertebesine Nasıl Ulaşılır?, Şehit Olmanın Psikolojik, Pedagojik, Sosyolojik, Milli Manevi Yorumları Nelerdir?,
KINA GECESİNİN GELİN, DAMAT, EBEVEYNLER VE ARKADAŞLAR İÇİN PSİKOLOJİK ANLAMI NEDİR? - 20/10/2024
Kına gecesi, kültürel ve geleneksel bir etkinlik olup, gelin ve damadın hayatındaki önemli bir dönüm noktasını temsil eder.
PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR NE GİBİ HAYAT KOÇLUĞU ALABİLİRLER? - 14/10/2024
Psikolojik sorunlar yaşayan bireyler için Hayat Koçluğu hizmetleri, destekleyici bir yaklaşım sunabilir. Ancak bu hizmetlerin, profesyonel psikoterapi veya psikiyatri tedavisi ile birlikte değerlendirilmesi önemlidir.
YALNIZLİK VE SAĞLIK KONULARINDA YÜKSEK KAYGILARIM VAR. - 09/10/2024
Soru:Yalnızlik ve Sağlık konularında yüksek kaygılarım var , bunun için neler önerirsiniz, örneklerle açıklar mısın?
KARI-KOCA İLİŞKİLERİNİN MÜKEMMEL OLMASI İÇİN GEREKEN AİLEVİ DEĞERLER - 30/09/2024
Karı-koca ilişkilerinin mükemmelliği ve sağlam temeller üzerine kurulabilmesi için aile değerleri, ilişkinin sağlıklı, saygılı ve sevgi dolu bir şekilde ilerlemesine yardımcı olan temel prensiplerdir.
 Devamı
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam71
Toplam Ziyaret359781
Site Menüsü
Psikoloji Siteleri 05447243650
İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Cinsel Terapi Cinsel Terapi Merkezi Çocuk Psikoloğu Ergen Psikoloğu Dr Doktor Psikolojik Destek Psikolojik Yardım Hipnoz Hipnoterapi Hipnoterapist Wisc-r Zeka Testi Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

İstanbul ilçeleri: Adalar Avcılar Bağcılar Bahçelievler Bakırköy Bayrampaşa Beşiktaş Beykoz Beyoğlu Büyükçekmece Çatalca Eminönü Esenler Eyüp Fatih Gaziosmanpaşa Güngören Kadıköy Depresyon Panik Atak Kaygı Mutsuzluk Yaşam Koçu Yaşam Koçları Doğum sonrası Depresyon E-Randevu Randevu Muayenehane Psikolog Ücreti Terapi Ücreti Terapi Fiyatı : 150 TL Psikolog Ücretleri Pedagog Ücretleri Kağıthane Kartal Küçükçekmece Maltepe Pendik Sarıyer Şile Silivri Şişli Sultanbeyli Tuzla Ümraniye Üsküdar Zeytinburnu ADALAR: Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Maden, Nizam AVCILAR: Ambarlı, Cihangir, Deniz Köşkler, Firuzköy, Gümüşpala, (Avcılar)Merkez, Mustafa Kemal Paşa, Tahtakale, Üniversite, Yeşilkent BAĞCILAR: Bağlar, Barbaros, Çınar, Demirkapı, Evren, Fatih, Fevzi, Çakmak, Göztepe, Güneşli, Hürriyet, İnönü, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Kirazlı, Mahmutbey, (Bağcılar)Merkez, Sancaktepe, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenigün, Yıldıztepe, Yüzyıl BAHÇELİEVLER: (Bahçelievler)Merkez , Cumhuriyet, Çobançesme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer BAKIRKÖY: Ataköy 1. Mahalle, Ataköy 2-5-6. Mahalle, Ataköy 3-4-11. Mahalle, Ataköy 7-8-9-10. Mahalle, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlik, Yeni Mahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zeytinlik, Zuhuratbaba BAYRAMPAŞA: Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmet Paşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Ortamahalle, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım BEŞİKTAŞ: Abbasağa, Akat, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Konaklar, Kuruçeşme, Kültür, Levazım, Levent, Mecidiye, Muradiye, Nispetiye, Ortaköy, Sinanpaşa, Türkali, Ulus, Vişnezade, Yıldız BEYKOZ: Anadolu Hisarı, Anadolu Kavağı, Baklacı, Camlıbahçe, Çengeldere, Çiftlik, Çiğdem, Çubuklu, Fatih, Göksu, Göztepe, Gümüşsuyu, İncirköy, Kanlıca, Kavacık, (Beykoz)Merkez, Ortaçesme, Paşabahçe, Rüzgarlıbahçe, Soğuksu, Tokatköy, Yalıköy, Yavuz Selim, Yeni Mahalle BEYOĞLU: Arap Cami, Asmalı Mescit, Bedrettin, Bereketzade, Bostan, Bülbül, Camiikebir, Cihangir, Çatma Mescit, Çukur, Emekyemez, Evliya Çelebi, Fetihtepe, Firuzağa, Gümüşsuyu, Hacıahmet, Hacımimi, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, İstiklal, Kadı Mehmet Efendi, Kalyoncu Kulluğu, Kamer Hatun, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıçali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Kuloğlu, Küçük Piyale, Müeyyedzade, Ömer Avni, Örnektepe, Piri Paşa, Piyalepaşa, Pürtelaş Hasan Efendi, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Şahkulu, Şehit Muhtar, Tomtom, Yahya Kahya, Yenişehir BÜYÜKÇEKMECE: 1. Kısım, 19 Mayıs, 2. Kısım, Adnan Kahveci, Alkent2000, Atatürk, Bahçelievler, Batıköy, Beylikdüzü, Beylikdüzü Merkez, Büyükşehir, Cumhuriyet, Dereağzı, Dizdariye, Esenyurt Merkez, Fatih, Gürpınar Merkez, Güzelce, Harami Dere, Hürriyet, İncirtepe, İnönü, Kıraç Merkez, Kumburgaz Merkez, Marmara, Mehter Çesme, Mimarsinan Merkez, Muratçesme, Namık Kemal, Örnek, Pınartepe, Saadet Dere, Sahil, Talatpaşa, Ulus, Yakuplu Merkez, Yenikent, Yenimahalle ÇATALCA: Atatürk, Cami, Çiftlikköy Merkez, Fatih, Ferhatpaşa, Hastane, İstasyon, Karacaköy Merkez, Muratbey Merkez, Zafer EMİNÖNÜ: Alemdar, Balabanağa, Beyazıt, Binbirdirek, Cankurtaran, Demirtaş, Emin Sinan, Hacıkadın, Hobyar, Hoca Gıyasettin, Hocapaşa, Kalenderhane, Katip Kasım, Kemalpaşa, Küçük Ayasofya, Mercan, Mesihpaşa, Mimar Hayrettin, Mimar Kemalettin, Molla Fenari, Molla Hüsrev, Muhsine Hatun, Nisanca, Rüstempaşa, Saraçishak, Sarıdemir, Sultanahmet, Sururi, Süleymaniye, Şehsuvar Bey, Tahtakale, Taya Hatun, Yavuz Sinan ESENLER: Askeri Bölge, Birlik, Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Habibler, Havaalanı, Karabayır, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruç Reis, Turgut Reis, Yavuz Selim EYÜP: Akşemsettin, Alibeyköy Merkez, Çırçır, Defterdar, Düğmeciler, Emniyettepe, Esentepe, Eyüp Merkez Göktürk Merkez, Güzeltepe, İslambey, Karadolap, Mimar Sinan Paşa, Mithatpaşa, Nişanca, Rami Cuma, Rami Yeni, Sakarya, Silahtar Ağa, Topçular, Yeşilpınar FATİH: Abdi Çelebi, Abdi Subaşı, Ali Fakih, Arabacı Beyazıt, Arpa Emini, Atik Mustafa Paşa, Avcıbey, Babahasan Alemi, Balat Karabaş, Beyazıt Ağa, Beyceğiz, Canbaziye, Cerrahpaşa, Çakırağa, Davutpaşa, Deniz Abdal, Derviş Ali, Ereğli, Fatma Sultan, Guraba Hüseyin Ağa, Hacı Evhaddin, Hacı Hamza, Hacı Hüseyin Ağa, Hamamı Muhittin, Haraççı Kara Mehmet, Hasan Halife, Hatice Sultan, Hatip Muslahittin, Haydar, Hızır Çavuş, Hoca Üveyz, Hüsam Bey, İbrahim Çavuş, İmrahor, İnebey, İskender Paşa, Kariye, Kasap Demirhun, Kasap İlyas, Kasım Güranı, Katip Muslahittin, Keçeci Karabaş, Keçihatun, Kırk Çeşme, Kirmasti, Koca Dede, Koca Mustafa Paşa, Küçük Mustafa Paşa, Kürkçübaşı, Melek Hatun, Mimar Sinan, Molla Aşkı, Molla Şeref, Muhtesip İskender, Muratpaşa, Müftü Ali, Neslişah, Nevbahar, Ördek Kasap, Sancaktar Hayrettin, Seyit Ömer, Sinanağa, Sofular, Şeyh Resmi, Tahta Minare, Tevkii Cafer, Uzun Yusuf, Veledi Karabaş, Yalı GAZİOSMANPAŞA: 50. Yıl, 75. Yıl, Adnan Menderes, Arnavutköy Merkez, Atatürk, Bağlarbaşı, Barbaros İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

 Hayrettin Paşa, Boğazköy Merkez, Bolluca Merkez, Cebeci, Cumhuriyet, Esentepe, Fevzi Çakmak, Gazi, Habibler, Haraççı Merkez, Hürriyet, İslambey, İsmet Paşa, İstiklal, Karadeniz, Karayolları, Karlıbayır, Karlıtepe, Kazım Karabekir, M. Fevzi Çakmak, Malkoçoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Pazariçi, Sarıgöl, Sultan Çiftliği, Şemsipaşa, Taşoluk Merkez, Uğur Mumcu, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Yıldız Tabya, Yunus Emre, Zübeyde Hanım GÜNGÖREN: Abdurrahman Nafiz Gürman, Akıncılar, Gençosman, Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak, Mehmet Nesih Özmen, Merkez, Sanayi, Tozkoparan KADIKÖY: 19 Mayıs, Acıbadem, Atatürk, Barbaros, Bostancı, Caddebostan, Caferağa, Dumlupınar, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Koşuyolu, Kozyatağ, Küçük Bakkalköy, Merdivenköy, Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedid, Suadiye, Yenisahra, Zühtüpaşa KAĞITHANE: Çağlayan, Çeliktepe, Emniyet Evleri, Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Harmantepe, Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Nurtepe, Ortabayır, Sanayi, Seyrantepe, Şirintepe, Talatpaşa, Telsizler, Yahya Kemal, Yeşilce  İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

KARTAL: Abdurrahman Gazi, Atalar, Aydos Devlet Ormanı, Cevizli, Cumhuriyet, Çavuşoğlu, Esentepe, Eyüp Sultan, Fatih, Gümüşpınar, Hürriyet, Karlıktepe, Kartal Yeni, Kordonboyu, Kuzudere Devlet Ormanı, Orhantepe, Orta, Osman Gazi, Petrol İs, Soğanlık Yeni, Topselvi, Uğur Mumcu, Veysel Karani, Yakacık Çarsı, Yakacık Yeni, Yalı Yukarı KÜÇÜKÇEKMECE: Altınşehir, Askeri Bölge, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fatih, Fevzi Çakmak, Gültepe, Güvercintepe, Halkalı Merkez, İkitelli Atatürk, İkitelli Mehmet Akif, İnönü, İstasyon, Kanarya, Kartaltepe, Kayabaşı, Kemalpaşa, Söğütlü Çeşme, Sultan Murat, Şahintepe, Tevfik Fikret, Yarımburgaz, Yeni Mahalle, Yeşilova, Ziya Gökalp MALTEPE: Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı, Başıbüyük, Büyük Bakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Ferhatpaşa, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler PENDİK: Ahmet Yesevi, Bahçelievler, Batı, Çamçesme, Çınardere, Doğu, Dumlupınar, Ertuğrul Gazi, Esenler, Esenyalı, Fatih, Fevzi Çakmak, Güllü Bağlar, Güzelyalı, Harmandere, Kavakpınar, Kaynarca, Kurtköy, Orhangazi, Orman, Orta, Ramazanoğlu, Sanayi, Sapan Bağları, Sülüntepe, Şeyhli, Velibaba, Yayalar, Yeni Mahalle, Yenişehir, Yeşilbağlar SARIYER: Bahçeköy Merkez, Balta Limanı, Büyükdere, Cumhuriyet, Çamlıtepe, Çayırbaşı, Darüşşafaka, Emirgan, Fatih Sultan Mehmet, İstinye, Kireçburnu, Kocataş, Merkez-Dağevleri-Maden, Pınar, Poligon, Ptt Evleri, Reşitpaşa, Rumeli Hisarı, Rumeli Kavağı, Tarabya-Ferahevler, Yeni Mahalle, Yeniköy SİLİVRİ: Alibey, Büyük Çavuşlu Merkez, Celaliye, Fatih, Fevzipaşa, Gümüşyaka Merkez, İsmet Paşa, Kamiloba, Kavaklı Merkez, Mimar Sinan, Ortaköy Merkez, Piri Mehmet Paşa, Selimpaşa Merkez, Yenimahalle SULTANBEYLİ: Abdurrahmangazi, Adil, Ahmet Yesevi, Akşemseddin, Battal Gazi, Fatih, Hamidiye, Hasanpaşa, Mecidiye, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Necip Fazıl, Orhangazi, Şalgamlı Devlet Ormanı, Teferructepe Devlet Ormanı, Turgut Reis, Yavuz Selim ŞİLE: Ağva Merkez, Bali Bey, Çavuş, Hacı Kasım, Kumbaba ŞİŞLİ: 19 Mayıs, Askeri Bölge, Ayazağa, Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Esentepe, Eskişehir, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halaskargazi, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Harbiye, Huzur, İnönü, İzzet Paşa, Kaptanpaşa, Kuştepe, Mahmut Şevket Paşa, Maslak, Mecidiyeköy, Merkez, Meşrutiyet, Paşa, Teşvikiye, Yayla İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

TUZLA: Anadolu, Askeri Bölge, Aydınlı, Aydıntepe, Cami, Evliya Çelebi, Fatih, Fırat, İçmeler, İstasyon, Mescit, Mimar Sinan, Orhanlı Merkez, Orta, Postane, Şifa, Tepeören, Yayla ÜMRANİYE: Alemdar Merkez, Askeri Bölge, Aşağı Dudullu, Atakent, Atatürk, Aydınlar, Cumhuriyet, Çakmak, Çamlık, Çatalmeşe, Çekmeköy Merkez, Ekşioğlu, Emek, Esenşehir, Güngören, Hamidiye, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, İnkılap, İnönü, İstiklal, Kazım Karabekir, Kemal Türkler, Kirazlıdere, Meclis, Mehmet Akif, Merve, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Namık Kemal, Orman, Osman Gazi, Ömerli Merkez, Safa, Sarıgazi Merkez, Soğukpınar, Taşdelen Merkez, Yeni Çamlıca, Yenidoğan, Yukarı Dudullu, Yunus Emre ÜSKÜDAR: Abdullah Ağa, Acıbadem, Ahçıbaşı, Ahmet Çelebi, Altunizade, Arakiyeci Hacı Cafer, Arakiyeci Hacı Mehmet, Ayazma, Bahçelievler, Barbaros, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Cumhuriyet, Emek, Emniyet, Esatpaşa, Ferah, Fetih, Gülfem Hatun, Güzeltepe, Hacıhesna Hatun, Hasippaşa, Havuzbaşı, Hayrettin Çavuş, İcadiye, İhsaniye, İmrahor-Salacak, İnkılap, Kandilli, Kefce Dede, Kirazlıtepe, Kısıklı, Kuleli, Kuzguncuk, Küçüksu, Küplüce, Mehmet Akif Ersoy, Murat Reis, Örnek, Pazarbaşı, Rumi Mehmet Paşa, Selami Ali, Selimiye, Selman Ağa, Solak Sinan, Tabaklar, Tavaşi Hasan Ağa, Tembel Hacı Mehmet, Toygar Hamza, Ünalan, Valide-İ Atik, Vaniköy, Yavuztürkİstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

ZEYTİNBURNU: Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşiltepe. 

Site Haritası
Psikoloji Eğitim 0533-3738123
Psikiyatrist Randevu Psikolog Randevu Pedagog Randevu

Saat
Aidat Borcu Sorgulama
İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul İstanbuldaki Psikologlar Pedagoglar Psikiyatristler 0505-7675885

İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Cinsel Terapi Cinsel Terapi Merkezi Çocuk Psikoloğu Ergen Psikoloğu Dr Doktor Psikolojik Destek Psikolojik Yardım Hipnoz Hipnoterapi Hipnoterapist Wisc-r Zeka Testi Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

İstanbul ilçeleri: Adalar Avcılar Bağcılar Bahçelievler Bakırköy Bayrampaşa Beşiktaş Beykoz Beyoğlu Büyükçekmece Çatalca Eminönü Esenler Eyüp Fatih Gaziosmanpaşa Güngören Kadıköy Depresyon Panik Atak Kaygı Mutsuzluk Yaşam Koçu Yaşam Koçları Doğum sonrası Depresyon E-Randevu Randevu Muayenehane Psikolog Ücreti Terapi Ücreti Terapi Fiyatı : 150 TL Psikolog Ücretleri Pedagog Ücretleri Kağıthane Kartal Küçükçekmece Maltepe Pendik Sarıyer Şile Silivri Şişli Sultanbeyli Tuzla Ümraniye Üsküdar Zeytinburnu ADALAR: Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Maden, Nizam AVCILAR: Ambarlı, Cihangir, Deniz Köşkler, Firuzköy, Gümüşpala, (Avcılar)Merkez, Mustafa Kemal Paşa, Tahtakale, Üniversite, Yeşilkent BAĞCILAR: Bağlar, Barbaros, Çınar, Demirkapı, Evren, Fatih, Fevzi, Çakmak, Göztepe, Güneşli, Hürriyet, İnönü, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Kirazlı, Mahmutbey, (Bağcılar)Merkez, Sancaktepe, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenigün, Yıldıztepe, Yüzyıl BAHÇELİEVLER: (Bahçelievler)Merkez , Cumhuriyet, Çobançesme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer BAKIRKÖY: Ataköy 1. Mahalle, Ataköy 2-5-6. Mahalle, Ataköy 3-4-11. Mahalle, Ataköy 7-8-9-10. Mahalle, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlik, Yeni Mahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zeytinlik, Zuhuratbaba BAYRAMPAŞA: Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmet Paşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Ortamahalle, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım BEŞİKTAŞ: Abbasağa, Akat, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Konaklar, Kuruçeşme, Kültür, Levazım, Levent, Mecidiye, Muradiye, Nispetiye, Ortaköy, Sinanpaşa, Türkali, Ulus, Vişnezade, Yıldız BEYKOZ: Anadolu Hisarı, Anadolu Kavağı, Baklacı, Camlıbahçe, Çengeldere, Çiftlik, Çiğdem, Çubuklu, Fatih, Göksu, Göztepe, Gümüşsuyu, İncirköy, Kanlıca, Kavacık, (Beykoz)Merkez, Ortaçesme, Paşabahçe, Rüzgarlıbahçe, Soğuksu, Tokatköy, Yalıköy, Yavuz Selim, Yeni Mahalle BEYOĞLU: Arap Cami, Asmalı Mescit, Bedrettin, Bereketzade, Bostan, Bülbül, Camiikebir, Cihangir, Çatma Mescit, Çukur, Emekyemez, Evliya Çelebi, Fetihtepe, Firuzağa, Gümüşsuyu, Hacıahmet, Hacımimi, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, İstiklal, Kadı Mehmet Efendi, Kalyoncu Kulluğu, Kamer Hatun, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıçali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Kuloğlu, Küçük Piyale, Müeyyedzade, Ömer Avni, Örnektepe, Piri Paşa, Piyalepaşa, Pürtelaş Hasan Efendi, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Şahkulu, Şehit Muhtar, Tomtom, Yahya Kahya, Yenişehir BÜYÜKÇEKMECE: 1. Kısım, 19 Mayıs, 2. Kısım, Adnan Kahveci, Alkent2000, Atatürk, Bahçelievler, Batıköy, Beylikdüzü, Beylikdüzü Merkez, Büyükşehir, Cumhuriyet, Dereağzı, Dizdariye, Esenyurt Merkez, Fatih, Gürpınar Merkez, Güzelce, Harami Dere, Hürriyet, İncirtepe, İnönü, Kıraç Merkez, Kumburgaz Merkez, Marmara, Mehter Çesme, Mimarsinan Merkez, Muratçesme, Namık Kemal, Örnek, Pınartepe, Saadet Dere, Sahil, Talatpaşa, Ulus, Yakuplu Merkez, Yenikent, Yenimahalle ÇATALCA: Atatürk, Cami, Çiftlikköy Merkez, Fatih, Ferhatpaşa, Hastane, İstasyon, Karacaköy Merkez, Muratbey Merkez, Zafer EMİNÖNÜ: Alemdar, Balabanağa, Beyazıt, Binbirdirek, Cankurtaran, Demirtaş, Emin Sinan, Hacıkadın, Hobyar, Hoca Gıyasettin, Hocapaşa, Kalenderhane, Katip Kasım, Kemalpaşa, Küçük Ayasofya, Mercan, Mesihpaşa, Mimar Hayrettin, Mimar Kemalettin, Molla Fenari, Molla Hüsrev, Muhsine Hatun, Nisanca, Rüstempaşa, Saraçishak, Sarıdemir, Sultanahmet, Sururi, Süleymaniye, Şehsuvar Bey, Tahtakale, Taya Hatun, Yavuz Sinan ESENLER: Askeri Bölge, Birlik, Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Habibler, Havaalanı, Karabayır, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruç Reis, Turgut Reis, Yavuz Selim EYÜP: Akşemsettin, Alibeyköy Merkez, Çırçır, Defterdar, Düğmeciler, Emniyettepe, Esentepe, Eyüp Merkez Göktürk Merkez, Güzeltepe, İslambey, Karadolap, Mimar Sinan Paşa, Mithatpaşa, Nişanca, Rami Cuma, Rami Yeni, Sakarya, Silahtar Ağa, Topçular, Yeşilpınar FATİH: Abdi Çelebi, Abdi Subaşı, Ali Fakih, Arabacı Beyazıt, Arpa Emini, Atik Mustafa Paşa, Avcıbey, Babahasan Alemi, Balat Karabaş, Beyazıt Ağa, Beyceğiz, Canbaziye, Cerrahpaşa, Çakırağa, Davutpaşa, Deniz Abdal, Derviş Ali, Ereğli, Fatma Sultan, Guraba Hüseyin Ağa, Hacı Evhaddin, Hacı Hamza, Hacı Hüseyin Ağa, Hamamı Muhittin, Haraççı Kara Mehmet, Hasan Halife, Hatice Sultan, Hatip Muslahittin, Haydar, Hızır Çavuş, Hoca Üveyz, Hüsam Bey, İbrahim Çavuş, İmrahor, İnebey, İskender Paşa, Kariye, Kasap Demirhun, Kasap İlyas, Kasım Güranı, Katip Muslahittin, Keçeci Karabaş, Keçihatun, Kırk Çeşme, Kirmasti, Koca Dede, Koca Mustafa Paşa, Küçük Mustafa Paşa, Kürkçübaşı, Melek Hatun, Mimar Sinan, Molla Aşkı, Molla Şeref, Muhtesip İskender, Muratpaşa, Müftü Ali, Neslişah, Nevbahar, Ördek Kasap, Sancaktar Hayrettin, Seyit Ömer, Sinanağa, Sofular, Şeyh Resmi, Tahta Minare, Tevkii Cafer, Uzun Yusuf, Veledi Karabaş, Yalı GAZİOSMANPAŞA: 50. Yıl, 75. Yıl, Adnan Menderes, Arnavutköy Merkez, Atatürk, Bağlarbaşı, Barbaros İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

 Hayrettin Paşa, Boğazköy Merkez, Bolluca Merkez, Cebeci, Cumhuriyet, Esentepe, Fevzi Çakmak, Gazi, Habibler, Haraççı Merkez, Hürriyet, İslambey, İsmet Paşa, İstiklal, Karadeniz, Karayolları, Karlıbayır, Karlıtepe, Kazım Karabekir, M. Fevzi Çakmak, Malkoçoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Pazariçi, Sarıgöl, Sultan Çiftliği, Şemsipaşa, Taşoluk Merkez, Uğur Mumcu, Yavuz Selim, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Yıldız Tabya, Yunus Emre, Zübeyde Hanım GÜNGÖREN: Abdurrahman Nafiz Gürman, Akıncılar, Gençosman, Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak, Mehmet Nesih Özmen, Merkez, Sanayi, Tozkoparan KADIKÖY: 19 Mayıs, Acıbadem, Atatürk, Barbaros, Bostancı, Caddebostan, Caferağa, Dumlupınar, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Koşuyolu, Kozyatağ, Küçük Bakkalköy, Merdivenköy, Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedid, Suadiye, Yenisahra, Zühtüpaşa KAĞITHANE: Çağlayan, Çeliktepe, Emniyet Evleri, Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Harmantepe, Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Nurtepe, Ortabayır, Sanayi, Seyrantepe, Şirintepe, Talatpaşa, Telsizler, Yahya Kemal, Yeşilce İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

KARTAL: Abdurrahman Gazi, Atalar, Aydos Devlet Ormanı, Cevizli, Cumhuriyet, Çavuşoğlu, Esentepe, Eyüp Sultan, Fatih, Gümüşpınar, Hürriyet, Karlıktepe, Kartal Yeni, Kordonboyu, Kuzudere Devlet Ormanı, Orhantepe, Orta, Osman Gazi, Petrol İs, Soğanlık Yeni, Topselvi, Uğur Mumcu, Veysel Karani, Yakacık Çarsı, Yakacık Yeni, Yalı Yukarı KÜÇÜKÇEKMECE: Altınşehir, Askeri Bölge, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fatih, Fevzi Çakmak, Gültepe, Güvercintepe, Halkalı Merkez, İkitelli Atatürk, İkitelli Mehmet Akif, İnönü, İstasyon, Kanarya, Kartaltepe, Kayabaşı, Kemalpaşa, Söğütlü Çeşme, Sultan Murat, Şahintepe, Tevfik Fikret, Yarımburgaz, Yeni Mahalle, Yeşilova, Ziya Gökalp MALTEPE: Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı, Başıbüyük, Büyük Bakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Ferhatpaşa, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler PENDİK: Ahmet Yesevi, Bahçelievler, Batı, Çamçesme, Çınardere, Doğu, Dumlupınar, Ertuğrul Gazi, Esenler, Esenyalı, Fatih, Fevzi Çakmak, Güllü Bağlar, Güzelyalı, Harmandere, Kavakpınar, Kaynarca, Kurtköy, Orhangazi, Orman, Orta, Ramazanoğlu, Sanayi, Sapan Bağları, Sülüntepe, Şeyhli, Velibaba, Yayalar, Yeni Mahalle, Yenişehir, Yeşilbağlar SARIYER: Bahçeköy Merkez, Balta Limanı, Büyükdere, Cumhuriyet, Çamlıtepe, Çayırbaşı, Darüşşafaka, Emirgan, Fatih Sultan Mehmet, İstinye, Kireçburnu, Kocataş, Merkez-Dağevleri-Maden, Pınar, Poligon, Ptt Evleri, Reşitpaşa, Rumeli Hisarı, Rumeli Kavağı, Tarabya-Ferahevler, Yeni Mahalle, Yeniköy SİLİVRİ: Alibey, Büyük Çavuşlu Merkez, Celaliye, Fatih, Fevzipaşa, Gümüşyaka Merkez, İsmet Paşa, Kamiloba, Kavaklı Merkez, Mimar Sinan, Ortaköy Merkez, Piri Mehmet Paşa, Selimpaşa Merkez, Yenimahalle SULTANBEYLİ: Abdurrahmangazi, Adil, Ahmet Yesevi, Akşemseddin, Battal Gazi, Fatih, Hamidiye, Hasanpaşa, Mecidiye, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Necip Fazıl, Orhangazi, Şalgamlı Devlet Ormanı, Teferructepe Devlet Ormanı, Turgut Reis, Yavuz Selim ŞİLE: Ağva Merkez, Bali Bey, Çavuş, Hacı Kasım, Kumbaba ŞİŞLİ: 19 Mayıs, Askeri Bölge, Ayazağa, Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Esentepe, Eskişehir, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halaskargazi, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Harbiye, Huzur, İnönü, İzzet Paşa, Kaptanpaşa, Kuştepe, Mahmut Şevket Paşa, Maslak, Mecidiyeköy, Merkez, Meşrutiyet, Paşa, Teşvikiye, Yayla İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

TUZLA: Anadolu, Askeri Bölge, Aydınlı, Aydıntepe, Cami, Evliya Çelebi, Fatih, Fırat, İçmeler, İstasyon, Mescit, Mimar Sinan, Orhanlı Merkez, Orta, Postane, Şifa, Tepeören, Yayla ÜMRANİYE: Alemdar Merkez, Askeri Bölge, Aşağı Dudullu, Atakent, Atatürk, Aydınlar, Cumhuriyet, Çakmak, Çamlık, Çatalmeşe, Çekmeköy Merkez, Ekşioğlu, Emek, Esenşehir, Güngören, Hamidiye, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, İnkılap, İnönü, İstiklal, Kazım Karabekir, Kemal Türkler, Kirazlıdere, Meclis, Mehmet Akif, Merve, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Namık Kemal, Orman, Osman Gazi, Ömerli Merkez, Safa, Sarıgazi Merkez, Soğukpınar, Taşdelen Merkez, Yeni Çamlıca, Yenidoğan, Yukarı Dudullu, Yunus Emre ÜSKÜDAR: Abdullah Ağa, Acıbadem, Ahçıbaşı, Ahmet Çelebi, Altunizade, Arakiyeci Hacı Cafer, Arakiyeci Hacı Mehmet, Ayazma, Bahçelievler, Barbaros, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Cumhuriyet, Emek, Emniyet, Esatpaşa, Ferah, Fetih, Gülfem Hatun, Güzeltepe, Hacıhesna Hatun, Hasippaşa, Havuzbaşı, Hayrettin Çavuş, İcadiye, İhsaniye, İmrahor-Salacak, İnkılap, Kandilli, Kefce Dede, Kirazlıtepe, Kısıklı, Kuleli, Kuzguncuk, Küçüksu, Küplüce, Mehmet Akif Ersoy, Murat Reis, Örnek, Pazarbaşı, Rumi Mehmet Paşa, Selami Ali, Selimiye, Selman Ağa, Solak Sinan, Tabaklar, Tavaşi Hasan Ağa, Tembel Hacı Mehmet, Toygar Hamza, Ünalan, Valide-İ Atik, Vaniköy, Yavuztürk İstanbul Psikolog İstanbuldaki Psikologlar İstanbul Pedagog Pedagoglar İstanbulda Psikiyatrist Aile Terapisi Evlilik Terapisi Terapisti Terapistleri Psikolojik Danışman Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Psikiyatristler 0532-1583555 & 0544-7243650 & 0216-3476003

ZEYTİNBURNU: Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşiltepe.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar35.037435.1778
Euro36.390736.5365
Hava Durumu
Aile Terapisi Nedir Aile Terapisti Kimdir Evlilik Terapisi Nedir Evlilik Terapisti Kimdir